На Житомирщині чоловік угнав авто сусіда » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині чоловік угнав авто сусіда

Автор: news_maker від 27-12-2016, 17:34, переглядів: 1 192

На Житомирщині чоловік угнав авто сусіда

25 грудня до поліції надійшло повідомлення про викрадення автомобіля, залишеного власником у дворі свого будинку у райцентрі. Згодом транспортний засіб було знайдено за кілька кілометрів у кюветі. Поліцейські встановили особу угонщика та проводять досудове розслідування.
Зникнення ВАЗівки 30-річний власник виявив надвечір. Поліцейським заявник повідомив, що залишив транспортний засіб незамкненим із ключами запалення у себе на подвір’ї. Упродовж півгодини, з 15.30 до 16.00, машина була без нагляду і саме у цей час, за словами чоловіка, хтось і скористався ситуацією та заволодів автомобілем.
Також заявник розповів, що у ході самостійних пошуків виявив ВАЗівку, але з механічними пошкодженнями за 2 км від власного домогосподарства.


Поліцейські, з’ясовуючи обставини події, встановили причетність до угону авто 22-річного сусіда.
Молодик розповів, що у цей день у його будинку відбувалось застілля, а коли скінчилось спиртне, він вирішив докупити ще. Аби швидше дістатись до місця його продажу, «орендував» у сусіда авто, щоправда, власнику про це не сказав.
По дорозі до магазину, за словами угонщика, у машини відпало колесо, а відтак він втратив кермування й авто врізалося у бетонну опору.

Поліцейські зафіксували механічні пошкодження ВАЗівки у вигляді відсутності переднього лівого колеса, деформації капота, решітки радіатора та переднього бампера.
Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Молодому чоловікові за такі «мандри» може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 5 до 8 років.

На Житомирщині чоловік угнав авто сусіда

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: