На Житомирщині "ялинкових" порушників вже оштрафували на 6 тисяч гривень » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині "ялинкових" порушників вже оштрафували на 6 тисяч гривень

Автор: news_maker від 31-12-2016, 10:11, переглядів: 1 108

На Житомирщині "ялинкових" порушників вже оштрафували на 6 тисяч гривень

В обласному управлінні Державної екологічної інспекції кажуть, що станом на кінець грудня було затримано 64 особи, які порушили природоохоронне законодавство у сфері заготівлі та придбання "новорічних" дерев. Вказаних осіб притягнули до адміністративної відповідальності, оштрафувавши на загальну суму 5780 грн. Говорить завідувачка сектору аналізу планування інспекційної діяльності та зв’язків з громадськістю та ЗМІ обласної екологічної інспекції Світлана Березенська:

"Державна екологічна інспекція звернулася з листами до органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з ініціативою про вжиття заходів щодо охорони, збереження та невиснажливого використання хвойних насаджень. Рейдові перевірки на території Житомирської області проводяться із залученням працівників Головного управління Національної поліції в Житомирській області, громадських інспекторів з охорони довкілля, громадських організацій".

Додамо, що, окрім згаданих шести тисяч гривень штрафу, порушникам також було пред’явлено претензії за шкоду, заподіяну лісу, у сумі 8170 грн.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: