У перші дні року поліція шукала злодіїв, які поцупили електроплитку, 50 кг цукру та ноутбук » Новини Житомира
 
 


У перші дні року поліція шукала злодіїв, які поцупили електроплитку, 50 кг цукру та ноутбук

Автор: news_maker від 3-01-2017, 18:54, переглядів: 882

У перші дні року поліція шукала злодіїв, які поцупили електроплитку, 50 кг цукру та ноутбук

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області. Відтак у селі Словечно, Овруцького району з нежитлового будинку 62-річної місцевої жительки зловмисники викрали електроплитку, алюмінієвий бідон, сокири, 50 кг цукру та 200 кг пшениці. Зловмисники потрапили до приміщення, розбивши скло. У ході розслідування правоохоронці встановили, що до крадіжки причетні 2 жителів села Городець, які у скоєному зізналися.

У селі Станишівка, Житомирського району з дачного будинку було викрадено ноутбук з колонками. Правоохоронці встановили, що до злочину причетний 32-річний, раніше судимий житомирянин. Нині триває з'ясування всіх обставин події.

А у Новограді-Волинському з автомобіля місцевого жителя було викрадено магнітолу та акумулятор. Правоохоронці у вчиненні злочину підозрюють 28-річного жителя райцентру. У разі доведення вини чоловіка за статтею 185 ККУ (крадіжка) йому загрожує до 3 років позбавлення волі.

Головне управління Національної поліції в Житомирській області закликає громадян відповідально ставитися до збереження свого майна.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: