У Житомирі не розібралися, хто відповідає за прибирання снігу на зупинках » Новини Житомира
 
 


У Житомирі не розібралися, хто відповідає за прибирання снігу на зупинках

Автор: news_maker від 5-01-2017, 15:23, переглядів: 1 197

У Житомирі не розібралися, хто відповідає за прибирання снігу на зупинках

Це питання під час розширеного засідання оперативного штабу по забезпеченню безперебійної роботи об'єктів та систем життєзабезпечення міста в осінньо-зимовий період 2016/17 років озвучила заступник начальника КП "Інспекція з благоустрою" Тетяна Степаницька:

"Ми надавали пропозицію про закріплення зупинок всіх, крім тих, які являють собою комплекси з торгівельними точками. Скажіть будь-ласка, як вирішується це питання, з ким нам працювати, до кого пред'являти претензії щодо прибирання зупинок?" "Тетяна Василівна, я доведу до вас, що ви, мабуть, в курсі більше за мене, що на сьогоднішній день зупинки по місту Житомиру не закріплені, крім тих зупинок, які були встановлені нові", – роз'яснив стан справ заступник начальника управління транспорту і зв’язку міськради Валентин Васянович.

При цьому він додав, що взагалі-то існує рішення від 2009 року, яким всі зупинки громадського транспорту були закріплені за різними підприємствами та організаціями. У відповідь почув, що з того часу багато з цих підприємств вже припинили існування і треба вже нарешті навести лад у цьому питанні. Сказав своє слово і заступник міського голови Олександр Фещенко, який нагадав, що місяць тому про це вже йшла мова, але результату так і немає. Зрештою, озвучив пропозицію – доручити управлінню транспорту і зв'язку міської ради у п'ятиденний термін визначитися із закріпленням кожної зупинки громадського транспорту за певною організацією. За інформацією члена виконкому Житомирської міськради Світлани Півоварової, в місті нараховується 450 зупинок громадського транспорту.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: