У Житомирі поліція обіцяє примусово евакуйовувати автівки, які заважатимуть дорожньому руху » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліція обіцяє примусово евакуйовувати автівки, які заважатимуть дорожньому руху

Автор: news_maker від 6-01-2017, 18:40, переглядів: 1 258

У Житомирі поліція обіцяє примусово евакуйовувати автівки, які заважатимуть дорожньому руху

Про це попередив заступник очільника патрульної поліції Житомира Сергій Ганський, виступаючи на засіданні оперативного штабу по забезпеченню безперебійної роботи об'єктів та систем життєзабезпечення міста. Щоправда, є одне уточнення:
"Відповідно до законодавчої бази сьогодення в Україні, на жаль, в разі виникнення питань евакуації транспортного засобу, якщо він буде перешкоджати прибиранню вулично-шляхової мережі ми зможемо евакуйовувати транспортні засоби, якщо вони суттєво перешкоджають дорожньому руху та порушують правила дорожнього руху. Якщо, наприклад, автомобіль буде стояти без порушення правил дорожнього руху, на жаль, управління патрульної поліції на законних підставах це здійснити не зможе".

У зв'язку з цим патрульна поліція просить сприяння міської влади для певного розширення повноважень в разі погіршення погодних умов:
"Управлінням патрульної поліції перед міськвиконкомом вноситься питання щодо можливості винесення спільного розпорядження та повідомлення жителям міста Житомира, що у разі, якщо їхні транспортні засоби у зв'язку з погодними умовами будуть суттєво перешкоджати прибиранню вулично-транспортної мережі, їхні автомобілі будуть евакуйовувати примусово. В такому разі тільки ми зможемо їх евакуйовувати", - поінформував заступник керівника управління патрульної поліції Житомира Сергій Ганський.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: