Директора одного з КП Житомира оштрафовано за преміювання власної дружини » Новини Житомира
 
 


Директора одного з КП Житомира оштрафовано за преміювання власної дружини

Автор: news_maker від 12-01-2017, 19:08, переглядів: 1 140

Директора одного з КП Житомира оштрафовано за преміювання власної дружини

Прокуратура ініціює проведення службового розслідування щодо директора комунального підприємства Житомирської міської ради, який незаконно преміював власну дружину.

"Йдеться про те, що директор комунального підприємства, будучи посадовою особою публічного права, порушив вимоги антикорупційного законодавства та прийняв рішення, не повідомивши міську раду про наявність у нього реального конфлікту інтересів. Зокрема, директор у квітні 2015 року видав наказ про прийняття на роботу у комунальне підприємство своєї дружини, а в подальшому систематично, протягом п’яти місяців видав та підписав ще п’ять наказів про її преміювання".

Днями Постановою Богунського районного суду Житомира керівника комунального підприємства визнано винним у порушенні Закону України "Про запобігання корупції" та притягнуто до відповідальності – сплати штрафу у розмірі 3400 гривень, тобто 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Також Житомирська місцева прокуратура внесла подання міському голові Житомира щодо проведення службового розслідування та усунення причин і умов, що призвели до порушення українського антикорупційного законодавства.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: