У Житомирі побувала донька Сергія Корольова – Наталія » Новини Житомира
 
 


У Житомирі побувала донька Сергія Корольова – Наталія

Автор: news_maker від 18-01-2017, 14:23, переглядів: 1 232

У Житомирі побувала донька Сергія Корольова – Наталія

В обласному центрі відзначення 110 річниці від дня народження Сергія Корольова продовжилося зустріччю в музеї космонавтики з його дочкою, Наталією Корольовою та космонавтом Олександром Александровим. Наталія Корольова зазначила, що їй надзвичайно приємно, що житомиряни з великою повагою зберігають пам’ять про Сергія Павловича Корольова:

"Це дуже приємно, що житомиряни так свято зберігають пам'ять про мого батька. Ми щойно були на вашому аеродромі, який є імені Сергія Павловича і були біля пам'ятника, який встановлений був ще в 1971 році, і поклали туди квіти. Це дуже важливо, що він знаходиться на майдані Корольова. І ось ми знаходимося в цьому музеї, який є космічним музеєм, і сюди можуть приходити школярі та студенти".

Під час зустрічі присутні переглянули фільм про Сергія Корольова та фотографії, пов’язані з важливими подіями його життя. Наразі Наталія Корольова проживає в Москві, вона – відомий хірург. Не зважаючи на медичну кар'єру є активним популяризатором ідей батька і заохочує молодь цікавитися космонавтикою. До 110 річниці від дня народження Сергія Корольова підготувала книгу "Жити потрібно із захопленням". За словами Наталії Корольової, назва книги – це головне гасло її батька, з яким він йшов по життю. Один екземпляр з автографом подарувала Житомирському музею космонавтики.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: