На Житомирщині поліція затримала підпільних лісорубів » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліція затримала підпільних лісорубів

Автор: news_maker від 20-01-2017, 13:36, переглядів: 961

На Житомирщині поліція затримала підпільних лісорубів

Чотирьох чоловіків, які спустошували ліс у Лугинському районі, 18 січня було затримано працівниками поліції. За фактом незаконної порубки лісу розпочато кримінальне провадження.
До Лугинського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що неподалік с.Великого Дивлина уздовж автодороги Київ – Ковель, невідомі особи рубають ліс.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої застали на вказаному місці чотирьох чоловіків. Двоє з них орудували бензопилами. Загалом встигли зрізати понад 90 грабів. Деревину складали неподалік.

Лісорубами виявилися місцеві жителі, віком від 26 до 40 років. За словами чоловіків, дерево вони мали перепродати і виручити кругленьку суму.

З місця події правоохоронці вилучили знаряддя незаконної діяльності та деревину.
Як повідомив т.в.о. начальника Лугинського ВП Роман Бовсуновський, подію кваліфіковано за ст.246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України. Нині вирішується питання про арешт вилученого майна.
За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

На Житомирщині поліція затримала підпільних лісорубів

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: