Міська гімназія №23 закрита на карантин » Новини Житомира
 
 


Міська гімназія №23 закрита на карантин

Автор: news_maker від 23-01-2017, 18:19, переглядів: 1 343

Міська гімназія №23 закрита на карантин

Таке рішення було прийнято під час засідання комісії ТБНС 23 січня.
На даний момент на лікуванні у дитячій міській лікарні перебувають 1 дитина, в обласній дитячій лікарні – 3 дітей.
Коментуючи поточну ситуацію із отруєнням дітей, заступник житомирського міського голови Матвій Хренов наголосив, що лабораторні дослідження всіх проб води, біологічного матеріалу, забору з поверхонь в приміщеннях навчального закладу поки не називають причину виникнення захворювання, аналізи, які зазвичай роблять від 3 до 5 днів, ще не готові. І на сьогодні використовувати формулювання "харчове отруєння" по відношенню до діагнозу не зовсім вірно, наголосив Матвій Хренов:

"Поки що жодного зв'язку із тим, що це було саме харчове отруєння, немає, тому що були діти, які взагалі не харчувалися в їдальні, а вони потрапили до лікарні. Якщо в суботу було більше схоже на бактеріальну інфекцію, на сьогоднішній день клініцисти говорять про те, що більше схоже на вірусну інфекцію. Але знову ж таки всі ці речі треба підтверджувати лабораторно. Сьогодні були ще взяті аналізи, ми сподіваємося, що завтра в цій годині у нас буде інформація про збудника".

Через те, що збудник захворювання невідомий, міська комісія з надзвичайних ситуацій прийняла рішення призупинити навчання в гімназії № 23 до п’ятниці 27 січня включно, аби не допустити зараження інших дітей. Нагадаємо, що, починаючи з вечора п’ятниці 20 січня до лікарень почали звертатися учні гімназії № 23 з симптомами отруєння. За кілька днів на стаціонарні ліжка потрапили 13 дітей – учні різних класів гімназії. Станом на вечір понеділка в лікарнях залишалися 4 дітей.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: