Закривати обласний онкодиспансер на Житомирщині ніхто не планує » Новини Житомира
 
 


Закривати обласний онкодиспансер на Житомирщині ніхто не планує

Автор: news_maker від 31-01-2017, 16:57, переглядів: 1 158

Закривати обласний онкодиспансер на Житомирщині ніхто не планує

Закривати, розформовувати або скорочувати Житомирський обласний онкологічний диспансер ніхто не планує.

Про це запевняє заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута.

«Останнім часом громадськість дуже стурбована функціонуванням онкологічного диспансеру. Ця тема неодноразово піднімалася та викликає дуже велику суспільну зацікавленість. Будівля онкодиспансеру дуже застаріла, капітальний ремонт не проводився вже багато десятків років. Зараз ми розпочали обговорювати шляхи вирішення цієї проблеми, що породило багато чуток та збурило громадськість», – розповідає Ярослав Лагута.

За його словами, зараз розглядається кілька варіантів покращення ситуації, вивчається думка спеціалістів та лікарів, аби прийняти виважене рішення.

Один із них – переведення частини онкодиспансеру в інше приміщення. Але жодного скорочення, зменшення чи закриття якогось відділення не буде, і про це мова не йде.

«Ми не робимо незрозумілих реформ, рішення яких приймаються у кабінетах чиновників. Ми спілкуємося з працівниками онкодиспансеру, працівниками управління охорони здоров’я. Було прийнято рішення створити робочу групу. І зараз чекаємо від тих, хто займається онкохірургією, пропозицій, як вони це бачать», – зазначив Ярослав Лагута.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: