У Житомирі встановлено 180 камер відеоспостереження » Новини Житомира
 
 


У Житомирі встановлено 180 камер відеоспостереження

Автор: news_maker від 31-01-2017, 17:27, переглядів: 1 641

У Житомирі встановлено 180 камер відеоспостереження

За допомогою інформації з камер відеоспостереження «Безпечне місто» станом на 1 січня було зафіксовано 156 подій (з квітня минулого року): 106 дорожньо-транспортних пригод, 12 порушень в системі життєзабезпечення та ін.
«Загалом у місті вже встановлено 180 камер відеоспостереження. Нагляд ведеться на зупинках громадського транспорту, паркових зонах, у навчальних закладах та медичних установах, – розповідає міський голова Сергій Сухомлин. – Також нашою вимогою є встановлення відеонагляду в закладах, де ведеться нічна торгівля. Це дозволяє контролювати продаж алкоголю у нічний час та допомагати правоохоронним органам оперативно розкривати ті чи інші правопорушення».
Система дозволяє цілодобово надавати інформацію в режимі оnline черговому Житомирського відділу поліції. Також, завдяки відеоспостереженню досліджується транспортні навантаження на перехрестях міста.
За дорученням міського голови, управлінням з питань надзвичайних ситуацій відпрацьовано проект «Безпечне місто» на 2017-2019 роки. Найближчим часом у Житомирі в місцях масового скупчення людей додатково буде встановлено ще 45 камер відеоспостереження.
За три роки на програму «Безпечне місто» (в тому числі ЗОШ та медзаклади) було витрачено 4,9 млн гривень.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: