В обласній службі зайнятості представили нового керівника » Новини Житомира
 
 


В обласній службі зайнятості представили нового керівника

Автор: news_maker від 2-02-2017, 17:22, переглядів: 1 351

В обласній службі зайнятості представили нового керівника

З 1 лютого на цій посаді працює Галина Корінна, яка до цього майже 17 років очолювала департамент праці та соцзахисту населення Житомирської облдержадміністрації. Колективу нового очільника представив в.о.голови державної служби зайнятості України Валерій Ярошенко. За його словами, служба зайнятості має працювати не тільки як швидка допомога, яка виплачує допомогу, вона має бути серйозною сучасною сервісною установою, яка активно інформує населення про затребувані на ринку праці професії. Валерій Ярошенко висловив сподівання, що Галина Корінна достойно справлятиметься з такою роботою:

"Я вірю в те, що її досвід буде на користь сьогодні в складний час для служби зайнятості. Ви знаєте, що економічна криза не подолана, у нас на ринку праці сьогодні величезний дисбаланс. Наприклад, вища освіта сьогодні абсолютно не дає гарантії працевлаштування. 50 % людей, які стоять на обліку в службах зайнятості, це люди з вищою освітою".

Новий керівник обласної служби зайнятості запевнила всіх, що ця структура не буде пасти задніх, а шукатиме новітні форми роботи:

"Роботи дуже багато. Потрібно піднімати імідж даної служби і просто працювати в період реформування. Безумовно, тут є більше специфіки тому доведеться мені вчитися, але мені не звикати. На сьогодні я сподіваюся на підтримку роботодавців, профспілок і громад, тому що сьогодні не громади для служби зайнятості, а служби зайнятості для громад", – зазначила керівник обласної служби зайнятості Галина Корінна.

В обласній службі зайнятості представили нового керівника
В обласній службі зайнятості представили нового керівника

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: