Овруцька міська рада просить кошти на будівництво каналізаційних мереж » Новини Житомира
 
 


Овруцька міська рада просить кошти на будівництво каналізаційних мереж

Автор: news_maker від 17-02-2017, 08:27, переглядів: 1 351

Овруцька міська рада просить кошти на будівництво каналізаційних мереж

Звернення Овруцької міської ради щодо виділення коштів на проведення робіт по будівництву каналізаційних мереж в місті розглянули на засіданні постійної депутатської комісії облради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів. Оскільки представників Овруча на комісії не було, питання озвучував заступник начальника управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації Микола Семенюк (це управління є головним розпорядником коштів для проведення таких робіт). Пропозиція управління полягала в наступному – відкласти розгляд цього питання, принаймні, до наступної сесії облради.

"Згідно плану роботи, на наступну сесію виноситься звіт виконання фонду охорони навколишнього природного середовища та планування видатків на подальший період. Тоді доцільно буде розглядати це питання. Бо на даний момент ми тільки розглядаємо звернення, клопотання. А цих клопотань було достатньо з різних районів", – зазначив Микола Семенюк.

Без обговорення члени депутатської комісії прийняти рішення "взяти до відома" звернення Овруцької міськради щодо виділення коштів на проведення робіт по будівництву каналізаційних мереж в місті, пише 103fm.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: