На Житомирщині деякі газові заправні станції працюють нелегально » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині деякі газові заправні станції працюють нелегально

Автор: news_maker від 17-02-2017, 12:25, переглядів: 1 010

На Житомирщині деякі газові заправні станції працюють нелегально

За словами начальника управління Держпраці Житомирської області Сергія Сечіна, причиною цьому стало цьогорічне ускладнення процедури проведення позапланових перевірок. Працівники управління мають інформацію про порушення в сфері охорони праці та промислової безпеки, але проводити перевірки на цих заправках не можуть, розповідає Сергій Сечін:

"Ми минулого року перевірили АГЗП за вулицею Параджанова, 67, а також АГЗП які належать приватному підприємству "ВО Стиль". Знайшли там порушення в сфері охорони праці. Нами були подані заяви до адміністративного суду, щодо заборони господарської діяльності, але, враховуючи відсутність коштів на судовий збір, нам повернули наші позовні заяви".

Сергій Сечін наголошує, що крім юридичних порушень, на таких заправках відбуваються систематичні порушення техніки безпеки:

"Побачивши на Леха Качинського, 104 заправку, яка знаходиться в п’яти метрах від магазина, і оператор сидів прямо там у магазині, я був у шоці. Я юрист по фаху (не технар), але коли я побачив це, то я зрозумів, що скоро тут щось буде".

Дане питання увійшло до порядку денного чергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що проходило в приміщенні облдержадміністрації. Учасники комісії одноголосно вирішили від імені голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича направити лист до Кабінету Міністрів України. За допомогою такого звернення члени комісії сподіваються отримати спеціальний дозвіл на проведення позапланових перевірок. За словами членів комісії, провести їх можна лише з дозволу Кабміну або у випадку загибелі на заправці людини, пише 103fm.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: