На підтримку об'єктів обласної комунальної власності на два роки необхідно майже 10 мільйонів » Новини Житомира
 
 


На підтримку об'єктів обласної комунальної власності на два роки необхідно майже 10 мільйонів

Автор: news_maker від 21-02-2017, 13:43, переглядів: 968

На підтримку об'єктів обласної комунальної власності на два роки необхідно майже 10 мільйонів

Якщо бути точнішим, 9,9 мільйона гривень – така загальна сума закладена в проекті Програми підтримки та розвитку об'єктів спільної власності територіальних громад області на 2017-2018 роки. Документ розглядали на засіданні постійної комісії обласної ради з питань бюджету та комунальної власності. Станом на початок року на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків перебуває 40 об'єктів. Їх балансова вартість – 309 мільйонів гривень, загальна площа – 80,9 тисячі квадратних метрів. Для їх обслуговування і розробили відповідний проект Програми на найближчі два роки, розповів керівник комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Микола Галич:

"Заходи програми направлені, в першу чергу, на ефективне використання комунального майна в результаті ремонту, переобладнання внутрішніх приміщень, ремонту покрівель, забезпечення охорони й утримання об'єктів спільної власності. Поліпшення естетичного вигляду, зменшення витрат на поточні ремонти, енергозберігаючі технології (заміна вікон), покращення надійності електропостачання, тому що в такому стані, що потребують заміни електрощитові".

Додамо, що на сьогодні підприємство обслуговує 225 орендарів, 55 з яких – це бюджетні установи. Десять тисяч квадратних метрів площ поки що залишаються вільними. Постійна депутатська комісія погодила проект Програми підтримки та розвитку об'єктів спільної власності територіальних громад області на 2017-2018 роки. Остаточне рішення – за депутатами облради на пленарному засіданні сесії 23 лютого, пише 103fm.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: