Влітку цього року кілька десятків дітей з Житомира поїдуть до Грузії на реабілітацію » Новини Житомира
 
 


Влітку цього року кілька десятків дітей з Житомира поїдуть до Грузії на реабілітацію

Автор: news_maker від 22-02-2017, 15:27, переглядів: 986

Влітку цього року кілька десятків дітей з Житомира поїдуть до Грузії на реабілітацію

Це діти з сімей військовослужбовців, з родин загиблих та поранених учасників АТО. Поїздка для них буде безкоштовною завдяки домовленості між керівниками двох міст-побратимів – Житомира та Кутаїсі.

"Грузія була в такій самій ситуації, як і Україна, і фактично пройшла через військові дії з Росією. Вони дуже тонко відчувають біль цієї війни. І такий жест доброї волі з боку Грузії – мерія Кутаїсі запрошує наших дітей на реабілітацію", – зазначив міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

Він повідомив, що діти будуть проходити там фізичну та психологічну реабілітацію, за потреби – лікування, будуть задіяні в розважальних та екскурсійних програмах. Житомир бере на себе транспортні витрати, перебування ж дітей в Грузії, харчування, екскурсії та медичне обслуговування – за рахунок Кутаїсі. Відомо, що планується сформувати кілька груп по 30-35 дітей, які побувають в грузинському місті. Насправді ж дітей учасників АТО, які потребують реабілітації, значно більше, каже Сергій Сухомлин. Адже негатив війни часто впливає на загальну атмосферу в родині. Тому дітей з таких сімей будуть, як і торік, оздоровлювати в житомирському дитячому таборі "Супутник" та за спеціальними програмами міжнародного партнерства відправляти до інших європейських країн, пише 103fm.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: