За минулий рік в області збудували більше півтори сотні тисяч квадратних метрів житла » Новини Житомира
 
 


За минулий рік в області збудували більше півтори сотні тисяч квадратних метрів житла

Автор: news_maker від 24-02-2017, 19:35, переглядів: 919

За минулий рік в області збудували більше півтори сотні тисяч квадратних метрів житла

За інформацією статистиків, майже третина з них – у багатоквартирних будинках, решта – в одноквартирних. У соціальній сфері в експлуатацію прийняли загальноосвітню школу на 30 учнівських місць, корпус одного з вищих навчальних закладів площею 5,7 тис.м2, дитячий садок на 40 місць, амбулаторно-поліклінічні заклади на 318 відвідувань за зміну, розповіла очільниця обласного управління статистики Галина Пашинська:

"Завершено будівництво магазинів та маркетів торговою площею 25 тис.м², кафе на 83 місця, станцій технічного обслуговування автомобілів на 378 тис. обслуговувань. У сільському господарстві здані в експлуатацію будівлі для птахівництва, для зберігання зерна та сільськогосподарської техніки. За рік в області прокладено 69 км лісових доріг, 42 км ліній електропередачі, 19 км водопроводу, 13 км газопроводів, 3,5 км тролейбусних ліній".

Що стосується промисловості Житомирщини, то тут було введено в дію потужності з переробки м’яса, деревини, виробництва деталей для автомобілів, виробів з пластмаси, металу та дерева, хімічних господарсько-побутових засобів, сухих будівельних сумішей. І, окрім того, до роботи також стала гідравлічна електростанція на 570 кВт, пише 103fm.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: