Служба держстатистики проаналізувала стан споруд незавершеного будівництва на Житомирщині » Новини Житомира
 
 


Служба держстатистики проаналізувала стан споруд незавершеного будівництва на Житомирщині

Автор: news_maker від 23-04-2015, 05:54, переглядів: 1 093

Служба держстатистики проаналізувала стан споруд незавершеного будівництва на Житомирщині

На початок року таких будівель нараховується 842. За минулий, 2014 рік перелік недобудов скоротився на 28 одиниць. В якому стані інші і де вони розташовані, – розповідає начальник головного управління статистики в області Галина Пашинська:

"Найбільше недобудов зосереджено у Брусилівському районі – 148 (або 17%), які розпочалися ще в дев'яності роки відповідно до Чорнобильської будівельної програми. У м. Житомирі знаходиться 73 недобудови, у Радомишльському районі – 57. Із загальної кількості незавершених об'єктів лише на 116 (або 14%) виконуються будівельні роботи, а на 726 об'єктах (86%) – будівництво тимчасово припинено. При цьому в усіх містах та районах області кількість тимчасово припинених об'єктів перевищує кількість тих, що будуються".

Серед незавершених об'єктів є школи загалом на 10 тисяч місць, дитячі садочки на майже 2 тисячі місць, лікарні на півтори тисячі ліжок. Також не завершено 232 житлових будинки, 71 –а промислова будівля, 35 торгівельних споруд. Основною причино припинення будівництва є відсутність фінансування. У подальшому планується добудувати кожний другий об'єкт, решту – продати, перепрофілювати або списати витрати через недоцільність подальшого будівництва.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: