В Олевському районі горів деревообробний цех » Новини Житомира
 
 


В Олевському районі горів деревообробний цех

Автор: news_maker від 6-03-2017, 15:23, переглядів: 1 046

В Олевському районі горів деревообробний цех

Протягом минулих вихідних вогнеборці ліквідовували пожежі у побуті та в природних екосистемах. Зафіксовано загоряння і на об’єкті. Так, в суботу В Олевському районі в селищі Нові Білокоровичі горів деревообробний цех. Як діяли рятувальники – в розповіді фахівця прес-служби ДСНС в області Павла Франчука:

"Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів для належної організації та здійснення оперативних дій з ліквідації пожежі. Осередок пожежі виявили всередині деревопереробного цеху, де розміщена транспортерна лінія. Також в будь-яку мить вогонь міг охопити сусідню будівлю, розташовану на відстані 5-6 метрів від палаючої споруди. Рятувальники ліквідували пожежу протягом ночі. Бійці ДСНС проводили розбір та проливання дерев’яних конструкцій будівлі та матеріалів, які знаходились всередині. Вогнем знищено 1050 кв.м покрівлі, частково стіни, обладнання та пиломатеріали. Загиблих та травмованих немає. Рятувальники не допустили розповсюдження пожежі на велику кількість дерев’яного матеріалу та обладнання, що розташовувалося у деревообробному цеху. Наразі всі остаточні обставини події встановлюються фахівцями".

Крім того в області вже зареєстровано 11 пожеж у природних екосистемах, 6 з яких лише за минулу добу. Вогнем пройдено вже 13,5 га території. Всього ж за вихідні зафіксували 31 пожежу.

В Олевському районі горів деревообробний цех
В Олевському районі горів деревообробний цех
В Олевському районі горів деревообробний цех

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: