В зоні АТО поранено житомирських волонтерів » Новини Житомира
 
 


В зоні АТО поранено житомирських волонтерів

Автор: news_maker від 9-03-2017, 17:37, переглядів: 928

В зоні АТО поранено житомирських волонтерів

8 березня вдень в Донецькій області під Зайцевим внаслідок обстрілу російсько-окупаційними військами зазнали поранення волонтери благодійного фонду "Батальон Волонтер" Юлія Толмачова та Сергій Адам’як. Вони приїхали допомогти пенсіонерам селища Жованка під Горлівкою, їжу роздавали під мінометним обстрілом, але в бус поцілили вже на виїзді, повідомила в коментарі журналістами ТСН волонтерка Юлія Толмачева:

"Багато крові було, я злякалася, хлопці злякалися".

Як повідомили у прес-центрі штабу АТО, протягом години поранених доставили до Бахмутської центральної районної лікарні, де їх прооперували військові лікарі. Згідно з повідомленням, Юлія Толмачова отримала вогнепальне осколкове поранення м’яких тканин голови та струс головного мозку легкого ступеня, що підтвердили в коментарі ТСН і військові лікарі:

"У неї численні уламочки в голові та в обличчі, але не проникаючі".

Сергій Адам’як зазнав важкого вогнепального поранення лівої руки – у нього відритий перелом. Оперативне втручання пройшло без ускладнень. Завдячуючи координаційній раді допомоги пораненим, що створена при Дніпропетровській облдержадміністрації, в середу обох пацієнтів евакуйовано до Дніпра, де в четвер їх було прооперовано.

В зоні АТО поранено житомирських волонтерів

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: