В Олевському районі місцевий житель знайшов 100-кілограмову авіаційну бомбу » Новини Житомира
 
 


В Олевському районі місцевий житель знайшов 100-кілограмову авіаційну бомбу

Автор: news_maker від 16-03-2017, 15:15, переглядів: 1 191

В Олевському районі місцевий житель знайшов 100-кілограмову авіаційну бомбу

Рятувальники продовжують фіксувати випадки виявлення підозрілих предметів. Вчора в с. Нові Білокоровичі Олевського району чоловік знайшов у лісі 100-кілограмову авіаційну бомбу часів минулих війн. Сьогодні група піротехнічних робіт знищить виявлений предмет на полігоні. Вчора піротехніки знищували і 2 артилерійські снаряди. Один з них знайдено в с. Демківці Любарського району, розповів фахівець прес-відомства обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій Павло Франчук:

"Там юнаки пішли до лісу по березовий сік, а натрапили на небезпечну знахідку. А в с. Красносілка Чуднівського району артснаряд знайшли лісівники під час вирізки дерев. Управління ДСНС Житомирщини вкотре наголошує: у разі виявлення підозрілого предмету відразу телефонуйте за екстреними номерами "101" чи "102". Категорично забороняється торкатися та пересувати підозрілий предмет. Будьте обережними і пам’ятайте: відповідальність рятує життя!".

Загалом же, за минулу добу оперативно-рятувальними підрозділами області зареєстровано 7 повідомлень про надзвичайні події чи загрозу їх виникнення. Серед них 2 ДТП, вже згаданий випадок виявлення вибухонебезпечних предметів та 2 пожежі, які сталися у природних екосистемах. Так, у Радомишлі на землях запасу районної ради виникло займання сухої трави на площі 2 сотих. А в Народичах вогнеборці гасили займання загальною площею вже аж 2 га. На будівлі вогонь не перекинувся. Причини пожеж наразі встановлюють фахівці. 1 раз підрозділи ДСНС Житомирщини виїжджали для надання допомоги населенню та іншим службам. Під дією різних факторів 4 особи травмувалися. Загиблих не виявлено.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: