На Житомирщині рятувальники виявили справжній "врожай" вибухонебезпечних предметів » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині рятувальники виявили справжній "врожай" вибухонебезпечних предметів

Автор: news_maker від 30-09-2015, 12:36, переглядів: 1 069

На Житомирщині рятувальники виявили справжній "врожай" вибухонебезпечних предметів

Сталося це у с. Михайлівка Коростенського району. Там місцеві жителі повідомили надзвичайників про те, що знайшли 50 артилерійських снарядів часів минулої війни. Знищення вибухонебезпечних предметів заплановано на завтра, 1 жовтня. Рятувальники Житомирщини вкотре закликають: помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером «101». Не випробовуйте долю – не чіпайте його! В жодному разі не можна розбирати чи розпилювати боєприпаси. Самостійно не переносьте та не перекочуйте їх з місця на місце. Не збирайте та не здавайте такі предмети в металобрухт. Убезпечте від біди себе та своє оточення!

Про інші події, зареєстровані вчора оперативно-рятувальними службами, розповідає фахівець прес-служби обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій Павло Франчук: "Серед трьох незначних загорянь, що стались протягом минулої доби двічі горіли грубі корми, а також спалахнуло сміття. Зокрема в с. Краснопіль Коростенського району внаслідок загоряння копиці сіна, вогнем знищено 4 т сухої рослинності. А вночі в с. Кишин Олевського району вогнеборці ліквідовували займання ще однієї копиці. Там згоріло 2 т грубих кормів. Внаслідок пожеж загиблих та травмованих не виявлено. Причини займань, а також збиток та сума врятованих матеріальних цінностей встановлюються фахівцями. Крім того рятувальники Житомирщини проводили вчора роботи по зрізанню аварійних дерев поблизу навчального закладу у Черняхові, а також відкривали вхідні двері квартири, де перебував непритомний господар у смт Новогуйвинське Житомирського району".

Загалом же, за минулу добу в Житомирській області оперативно-рятувальними підрозділами зареєстровано 17 повідомлень про надзвичайні події чи загрозу їх виникнення. Серед них 3 пожежі, 3 ДТП. Двічі підрозділи ДСНС виїжджали для надання допомоги населенню чи іншим службам. Під дією різних факторів 3 осіб загинуло, 5 – травмувалися.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: