На Житомирщині зберігається пожежна небезпека » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині зберігається пожежна небезпека

Автор: news_maker від 12-08-2015, 23:15, переглядів: 1 636

На Житомирщині зберігається пожежна небезпека

На Житомирщині через високу температуру повітря зберігається пожежна небезпека.

Лише за добу вівторка в екосистемах області сталося 11 пожеж. Горять лісові масиви, торф’яники, сільськогосподарські угіддя та сухостій. Вогнем пройдено близько 17 га території, зазначив фахівець прес-служби Управління ДСНС у Житомирській області Павло Франчук:

"Зокрема, 10 серпня поблизу с.Жовтневе Лугинського району на розпайованих землях Червоноволокської селищної ради виникло загоряння торфу на площі 3 га. На гасіння залучились лугинські вогнеборці з переносною мотопомпою, а також фахівці двох лісових господарств. Протягом 10-11 липня ліквідовано горіння на площі 1,5 га. Ще 1,5 га площі продовжує горіти. Також вогнеборці допомагали лісівникам у ліквідації двох лісових пожеж. Ліс горів в с.Попаніно Вол.-Волинського району та в с. Прилуки Овруцького.

Серед інших надзвичайних подій минулої доби - чергова загибель на воді. Учора фахівці Житомирської обласної КАРС на воді в м. Малин підняли з дна водойми тіло потопельника. Малинчанин 1968 р.н. втопився на водосховищі р. Ірша внаслідок необережного поводження на воді".

Крім того, рятувальники вчора ліквідовували наслідки стихії. Так у Житомирі проводились аварійні роботи по зрізанню дерева, яке загрожувало падінням на тротуар. А в с.Вільшанка Чуднівського району прибрали дерево, яке заважало руху автомобільного транспорту.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: