В Житомирі заборонили без дозволу міськвиконкому розкопувати капітально відремонтовані дороги » Новини Житомира
 
 


В Житомирі заборонили без дозволу міськвиконкому розкопувати капітально відремонтовані дороги

Автор: news_maker від 20-03-2017, 15:54, переглядів: 969

В Житомирі заборонили без дозволу міськвиконкому розкопувати капітально відремонтовані дороги

Аргументуючи таке рішення, заступник міського голови Олександр Фещенко пояснив, що, наприклад, в приватному секторі, як тільки там капітально ремонтують дорогу, привабливість мікрорайону зростає і його жителі починають перепродавати житло, попередньо прокладаючи туди комунікації:

"Мешканці починають пошкоджувати проїжджу частину методом врізки води, каналізації, будь-яких інших мереж, і ми маємо таке, що зробили дорогу і бачимо по цій дорозі згодом декілька пошкоджень через врізки. Тому ми наполягаємо на тому, щоб заборонити відкритим, траншейним, способом проводити ці розкопки".

Це не стосується аварійних робіт, коли ситуація вимагає негайного ремонту мережі із пошкодженням асфальтного покриття. Якщо ж це планові роботи, то кожен окремий випадок підключення до централізованих мереж буде розглядатися на засіданні міськвиконкому. Голова міської ради Сергій Сухомлин зауважив, що є інший метод підключення, без пошкодження дорожнього покриття:

"Вивчивши досвід інших міст, є сучасні методи підключення без пошкодження дорожнього покриття. Саме тому ми і пропонуємо сьогодні на розгляд виконкому такий проект рішення".

Аби попередити розкопки доріг під час самовільних підключень до міських мереж, комунальним підприємствам міста заборонили підключати таких порушників, пише 103fm.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: