На початку квітня в Коростені можуть відновити гаряче харчування школярів за бюджетні кошти » Новини Житомира
 
 


На початку квітня в Коростені можуть відновити гаряче харчування школярів за бюджетні кошти

Автор: news_maker від 25-03-2017, 14:05, переглядів: 1 150

На початку квітня в Коростені можуть відновити гаряче харчування школярів за бюджетні кошти

Тендер вже провели, переможця визначили, але у відповідності до законодавства одразу організувати харчування в навчальних закладах неможливо. Як розповів начальник управління праці та соціального захисту населення Коростенської міськради Ігор Єсін, на тендер заявилися три підприємства:

"До нас з тендерною пропозицією зайшла коростенська фірма "Продцентр-плюс", також підприємство з Коростенського району "Коростеньрайспоживспілка" і фірма з Білої Церкви "Військторгсервіс". Згідно діючого законодавства відхилена пропозиція Білої Церкви і у нас на сьогоднішній день вже є переможець, це "Коростеньрайспоживспілка".

Після проведення тендеру відводиться десять днів для можливих оскаржень. І лише потім підписуються документи з переможцем:

"Якщо таких оскаржень не буде, ми підписуємо договір з переможцем тендеру на постачання гарячого харчування в загальноосвітніх школах міста Коростеня, в ПТУ №16 та в коледжі нашому. Якщо все буде добре, а я сподіваюся на це, то 3 квітня, після канікул шкільних ми починаємо харчувати наших дітей".

Крім того, Ігор Єсін нагадав, що батькам будуть компенсовані кошти, витрачені на харчування дітей в той період, коли в школах його не забезпечували. Щоправда, в межах визначених законодавством. Довідки для виплати компенсації вже приймаються в управлінні соцзахисту, розповіли в сюжеті журналісти коростенського телебачення.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: