В коростенських школах по завершенні навчального року відновили безкоштовне харчування дітей » Новини Житомира
 
 


В коростенських школах по завершенні навчального року відновили безкоштовне харчування дітей

Автор: news_maker від 2-06-2016, 17:28, переглядів: 961

В коростенських школах по завершенні навчального року відновили безкоштовне харчування дітей

Журналісти коростенського телебачення розповіли у своєму сюжеті, що харчування відновили практично одразу після укладання договору з переможцем конкурсних торгів по організації безкоштовного харчування в навчальних закладах міста. Це сталося 27 травня: "Переможцем конкурсних торгів визнано Коростенську райспоживспілку. Вартість одного дітодня складає: дітям віком від 6 до 10 років 24 гривні 60 копійок, дітям від 10 до 14 років – 26 гривень 80 копійок, від 14 до 18 років – 28 гривень 70 копійок", – повідомила заступник начальника управління соціального захисту населення міста Коростеня Надія Грива. В середньому вартість харчування у порівнянні з минулим роком зросла на дві гривні 60 копійок.

В перші дні літа в шкільних їдальнях людно – частина учнів відпрацьовують практику, частина – відвідують мовні табори. Відновленням харчування переважно задоволені. Безкоштовне шкільне харчування буде продовжено з 1 вересня. Договір з Коростенською райспоживспілкою укладений до кінця календарного року. Тож, принаймні, до 1 січня проблем із безоплатним шкільним харчуванням бути не повинно, сподіваються в Коростені.

Нагадаємо, в минулому році переможцем тендеру на організацію безкоштовного харчування дітей в коростенських школах виграла фірма з Київської області, але договір на надання харчування не підписала. Тоді харчування розпочали силами місцевих підприємств, які у відповідності до законодавства, уклали угоду з департаментом праці та соціального захисту населення облдержадміністрації. 10 лютого термін угоди завершився, і відтоді дітям доводилося або купувати їжу, або приносити з дому.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: