В Житомирському парку піднімають ціни на атракціони » Новини Житомира
 
 


В Житомирському парку піднімають ціни на атракціони

Автор: news_maker від 5-04-2017, 19:21, переглядів: 1 785

В Житомирському парку піднімають ціни на атракціони

Члени виконкому погодили фінансовий план комунального підприємства "Парк", який включав у себе, в тому числі, зростання тарифів на користування атракціонами. Виконуюча обов’язки директора "Парку" Ольга Кузьмінська пояснила, що підвищення тарифів відбулося за рахунок збільшення мінімальної заробітної плати – атракціони працюють посезонно, працівників набирають за тим самим принципом. Раніше вони отримували мінімальну зарплатню, яка тепер зросла практично вдвічі.

Крім того, зросла вартість електроенергії і матеріалів, необхідних для ремонту атракціонів. Житомир, за словами Ольги Кузмінської, нині є найдешевшим з усіх міст України в плані цін на квитки на атракціони. В інших містах вартість дитячого квитка стартує від 25 гривень, а дорослого – коливається в межах 45 гривень.

"Парк в цьому році працюватиме з наступними тарифами: на дорослі атракціони вартість квиточка складатиме 20 гривень, на дитячі – 12 гривень, послуги з прокату катамаранів та човнів – 45 гривень, катамаран сімейного типу – 60 гривень за годину прокату, послуги тиру – 2,50 гривень за постріл".

За рік парк відвідали 300 тисяч осіб, каже Ольга Кузьмінська і додає, що техогляд атракціонів проводили наприкінці березня цього року – ніяких зауважень до їх справності чи роботи зроблено не було.

Відзначимо, що цими вихідними, 8 та 9 квітня, Парк відкриватиме сезон програмою "Парк розпочинає качати!", причому квитки поки що продаватимуть за старими тарифами.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: