Житомирводоканал планує встановити сучасні лічильники на воду та замінити каналізаційні колектори » Новини Житомира
 
 


Житомирводоканал планує встановити сучасні лічильники на воду та замінити каналізаційні колектори

Автор: news_maker від 7-04-2017, 14:03, переглядів: 1 087

Житомирводоканал планує встановити сучасні лічильники на воду та замінити каналізаційні колектори

У 2017 році, в рамках інвестиційної програми, КП «Житомирводоканал» планує встановити 354 сучасних лічильників на воду та замінити каналізаційні колектори.
КП «Житомирводоканал» розробили проектно-кошторисну документацію та планують встановити, впродовж 2017 року, 354 прилади обліку на багатоквартирні будинки.
«Ми вже запроектували та почали облаштування новим видом лічильників будинки міста. Нові лічильники мають надвисокий клас точності та систему передачі даних. Термін окупності такого проекту складає приблизно дев’ять місяців», - розповів директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін.
Крім того, КП «Житомирводокал» займається розробкою двох проектів по заміні каналізаційних колекторів на вулицях Східна та Гагаріна.
«Це дві найбільш проблемні ділянки у місті, які терміново необхідно замінити», - пояснює Андрій Нікітін.
У 2016 році інвестиційні кошти за рахунок амортизаційних відрахувань були використані на реконструкції водопровідної насосної станції третього підйому Богунія, що в результаті дало зменшення споживання електроенергії в середньому на 45%.
Також бала виготовлена необхідна документація на встановлення частотних перетворювачів на водопровідні насосні станції другого підйому.
«Це основна наша станція, яка постачає воду у місто. Вона споживає досить значну кількість електроенергії тому необхідно провести заходи, що зменшать кількість споживання», - додає директор КП «Житомирводоканал».

Житомирводоканал планує встановити сучасні лічильники на воду та замінити каналізаційні колектори

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: