На Житомирщині селяни затримали 3 чоловіків, які крали дубові колоди » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині селяни затримали 3 чоловіків, які крали дубові колоди

Автор: news_maker від 11-04-2017, 15:58, переглядів: 1 189

На Житомирщині селяни затримали 3 чоловіків, які крали дубові колоди

Троє чоловіків, які крали дубові колоди, були затримані селянами у Коростенському районі. Нині усі обставини події з’ясовують поліцейські у рамках розпочатого кримінального провадження.
Про трійцю затриманих лісокрадів до Коростенського відділу поліції 10 квітня повідомив голова Холоненської сільради.
На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що люди помітили у лісосмузі між селами Холосним та Злобичами групу підозрілих чоловіків, які вантажили у «Газель» добротні колоди деревини. Селяни заблокували автомобіль і сповістили про подію сільського голову. Дізнавшись про виклик поліції, один з чоловіків кинувся навтьоки, інших трьох люди передали прибулим правоохоронцям.

– Затриманими виявилися жителі м. Коростеня віком від 23 до 48 років. Вантажна «Газель» належить утікачеві, 46-річному жителю району. Чоловіки устигли скласти до вантажного відсіку сім одно- та двохметрових колод дубу, - розповів керівник Коростенського ВП ГУНП Олександр Гайовий.

За словами затриманих, вони пристали на пропозицію свого знайомого і погодилися за грошову винагороду допомогти йому завантажити деревину.

Автомобіль разом із деревиною було доставлено до відділу поліції. Нині у рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, поліція перевіряє усі обставини події.

На Житомирщині селяни затримали 3 чоловіків, які крали дубові колоди

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: