В Бердичеві обговорювали питання підняття вартості проїзду в міському транспорті » Новини Житомира
 
 


В Бердичеві обговорювали питання підняття вартості проїзду в міському транспорті

Автор: news_maker від 14-04-2017, 19:49, переглядів: 1 058

В Бердичеві обговорювали питання підняття вартості проїзду в міському транспорті

Поки що це відбувалося на громадських слуханнях. Як розповіли в сюжеті журналісти телекомпанії ВІК, перевізники доводили, що працюють у збиток і не матимуть рентабельності, не піднявши плату хоча б до п'яти гривень. Натомість присутні на слуханнях бердичівляни говорили про "дуті цифри", адже у жодному автобусі водії не видають квитків, а відтак відстежити точне число пасажирів, як і співвідношення платників і пільговиків, неможливо. Висловлювали обурення стосовно технічного стану транспорту, грубої поведінки окремих водіїв, недотримання графіку руху і правил водіння. Результатом емоційного спілкування стало те, що перевізники та представники громади перестали чути один одного, розповів на засіданні виконкому заступник міського голови Бердичева Сергій Онуфрійчук:

"Суть питання вичерпалася, почалися заяви політичних партій, з'ясування стосунків, перехід на персоналії. Більшість присутніх, бачачи, що все це переходить будь-які рамки етики поведінки, просто залишили зал".

Заступник міського голови наголосив і на тому, що громадські слухання взагалі не є обов’язковими при розгляді тарифу на проїзд, достатньо рішення виконавчого комітету.

"В законодавстві передбачено обговорення, консультації і так далі. Єдине чітко виписано в законодавстві, де передбачено громадські слухання, це при затвердженні містобудівної документації, де виписана процедура".

Остаточне рішення у питанні підняття тарифу на проїзд у міському транспорті все ж буде за членами виконавчого комітету. Його засідання планують на наступний тиждень:

"Мабуть, на наступному тижні ми проведемо засідання виконавчого комітету з цього приводу, завчасно роздамо членам виконкому матеріали для того, щоб об'єктивно, реалістично подивитися на всі ці питання", – констатував міський голова Бердичева Василь Мазур.



Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: