В Житомирській області аналізують можливості зменшення тривалості пошуку роботи » Новини Житомира
 
 


В Житомирській області аналізують можливості зменшення тривалості пошуку роботи

Автор: news_maker від 25-04-2017, 15:40, переглядів: 812

В Житомирській області аналізують можливості зменшення тривалості пошуку роботи

Це єдиний показник, який не може задовольняти, каже директор обласного центру зайнятості Галина Корінна:

"По області в цілому тривалість пошуку роботи збільшилась, була 110 днів, стала 118. І це єдиний показник, який не влаштовує мене як керівника і цей показник гірший у нас, ніж в Україні".

Середній показник по Україні – 92 дні і в нашій області ситуація в різних районах та містах суттєво відрізняється, зазначає начальник відділу статистики і прогнозування обласного центру зайнятості Лариса Барчук:

"13 центрів зайнятості мають цей показник вищий, ніж в середньому по області. Найбільшу тривалість пошуку роботи має Червоноармійський центр зайнятості – 210 днів, Ружинський – 182. Найменша тривалість пошуку роботи – в Радомишльському, Малинському , Житомирському та Любарському центрах зайнятості. 10 центрів зайнятості покращили свій показник у порівнянні з минулим роком, суттєво – Брусилівський - 75 днів, Романівський - 58 днів, Малинський - 32 дні".

Незважаючи на відмінності економічного характеру, наявність або відсутність потужного потенціалу, велику роль відіграє людський фактор, робота всього колективу центру зайнятості. В цьому переконаний директор Любарського центру зайнятості Віктор Демиденко. Його колектив вже не перший рік демонструє хороші показники:

"Для нас основне питання – роботодавець, клієнт №1, починаємо роботу і завершуємо роботу спілкуванням з роботодавцями. Це можуть бути і виїзні акції, і зустрічі у нас в центрі зайнятості. Я вже переконався, що під час спілкування з роботодавцями виникає багато питань, ми намагаємося в розмові з кожним роботодавцем зрозуміти їхні проблеми і надати їм допомогу".

Зрештою, головний принцип – індивідуальний підхід та індивідуальна робота з кожним клієнтом, будь то роботодавець чи шукач роботи, який дійсно хоче працювати.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: