На Житомирщині затримали чоловіка, який розраховувався сувенірними грошима » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині затримали чоловіка, який розраховувався сувенірними грошима

Автор: news_maker від 5-05-2017, 16:29, переглядів: 1 173

На Житомирщині затримали чоловіка, який розраховувався сувенірними грошима

Чоловік придбав у церковній лавці обручку та розміняв гроші. Продавець згодом розгледіла, що гроші, якими розрахувався покупець, несправжні. Її крик про допомогу почули перехожі та завадили шахраєві втекти. Поліцією розпочато кримінальне провадження.
За повідомленням про ошуканство на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції.
Продавець, 69-річна жителька райцентру, розповіла, що до крамниці прийшов покупець, який придбав срібну обручку. Також чоловік попросив її розміняти 500-гривневу купюру. Жінка відгукнулась на його прохання та провела обмін.

Коли покупець вийшов, жінка уважніше придивилась до виручки. Тільки тоді вона помітила напис: «Це не гроші, це приколи», та кинулася навздогін ошуканцеві, гукаючи про допомогу.
Втікача перепинили перехожі та викликали поліцію. Правоохоронці вилучили несправжні купюри. Чоловіка доставили до відділу для з’ясування обставин події.
- Затриманий – раніше неодноразово судимий 35-річний місцевий житель, - повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Юрій Кононенко. – Нині тривають досудові розслідування за кількома кримінальними провадженнями, у яких він є фігурантом. Поліцейські викривали його у дрібних крадіжках, незаконному зберіганні боєприпасів та наркотиків.

Відповідно до ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України чоловікові загрожує штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 3 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: