Не всі пляжі області вже готові до купального сезону » Новини Житомира
 
 


Не всі пляжі області вже готові до купального сезону

Автор: news_maker від 30-05-2017, 17:47, переглядів: 1 197

Не всі пляжі області вже готові до купального сезону

Сьогодні під контролем спеціалістів Держпродспоживслужби в області знаходяться чотири пляжі – два в Житомирі та по одному – в містах Коростень і Новоград-Волинський. За попередніми моніторинговими даними, якість води на пляжах міста Житомира за санітарно хімічними і мікробіологічними показниками відповідає вимогам санітарного законодавства. Чого не скажеш за воду річок на пляжах Коростеня та Новограда-Волинського, повідомив під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в.о. начальника головного управління Держпродспоживслужби в області Ігор Волківський:
"В Коростені при нормі мікробіологічних показників в 5 тисяч одиниць перевищення до 24 тисяч, в Новограді-Волинському – до 6,5 тисяч. Чому перевищують? Багато чинників, можливо кліматичні умови. Мілка вода, було прогрівання сонячними променями і йде ріст бактерій. Пройшли дощі і температура десь знизилася, а річка не стоїть, постійно є течія. Знову будуть відбиратися проби, тоді будемо давати висновки".

За словами Ігоря Волківського, спеціалісти служби надали відповідні рекомендації щодо заходів з приведення якості річкової води до вимог законодавства. Також на даний час на пляжах тривають підготовчі роботи з очистки берегової лінії, обкошування та очистки прибережної смуги, рихлення та очищення пляжного піску, здійснюється поточний ремонт приміщень та обладнання.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: