Міський голова вшосте вручив іменну стипендію » Новини Житомира
 
 


Міський голова вшосте вручив іменну стипендію

Автор: news_maker від 8-10-2012, 20:02, переглядів: 2 240

Міський голова вшосте вручив іменну стипендію

Шостий рік поспіль Володимир Дебой, фундатор стипендії імені Василя Остапчука, відзначає кращих студентів Житомирського державного університету ім. І.Франка. Сьогодні, 8 жовтня 2012 року, Житомирський міський голова разом із фундаторами інших іменних стипендій Зоєю Васильєвою, Лесею Дорош-Мірошниковою привітали стипендіатів інституту філології та журналістики.

Стипендію імені Василя Остапчука за глибокі та ґрунтовні знання дисциплін видавничого та журналістського циклу отримала від міського голови Володимира Дебоя студентка ІІІ курсу, нині – і журналістка Інтернет-порталу Марина Каплун.

«Приємно, що стипендіати цього року і минулих років нині працюють за спеціальністю. Це якраз свідчення того, що люди талановиті, витребувані і вони себе знайшли. Сподіваюся, іменна стипендія стане для них стимулом до нових звершень», – мовив Володимир Дебой.

Нагадаємо, Володимир Дебой розпочав справу меценатства ще будучи керівником підприємства. Нині ж він продовжує підтримувати талановиту молодь і як міський голова, і як особистість – Володимир Дебой. Цьогоріч відзначено 14 кращих студентів вищих навчальних закладів ІІI-IV рівнів акредитації стипендіями міського голови. Стипендії міського голови отримують не лише студенти, а й учні загальноосвітніх навчальних закладів: цьогоріч 25 кращих школярів отримали по 1,5 тис.грн. стипендії. Нині діє програма підтримки перспективних спортсменів: 90 із них також відзначені стипендіями міського голови. Творча молодь тепер може реалізувати і власні проекти. Саме для цього започатковано грант міського голови – 10 тис.грн. – на втілення у життя власного проекту.

Житомирський міський голова Володимир Дебой, маючи такий арсенал стимулювання молоді до навчання, наголосив, що талановиту молодь він підтримуватиме і надалі. «Нагороджую студентів від щирого серця, тому що підтримую людей, які заробляють своїм розумом, покладаючись на себе, власні можливості та сили», – зазначив нещодавно під час інтерв’ю Володимир Дебой.

Стипендіатами 2012 року також стали:
Марина Захарець та Юліана Кацемба – стипендія імені Олега Ольжича (фундатор стипендії – Житомирська обласна рада);
Тетяна Нікішова – стипендія за найкращі успіхи у процесі вивчення слов’янських мов та літератур (фундатор стипендії – Леся Дорош-Мірошникова);
Марія Єнжиєвська – іменна стипендія за професійне використання набутих знань з філології на практиці (фундатор стипендії – Зоя Васильєва).

Довідково: Стипендія імені Василя Остапчука присуджується кращому студентові IІІ-V курсів або магістрантові інституту філології та журналістики спеціальностей «Видавнича справа та редагування» та «Українська мова та література. Спеціалізація: Редагування освітніх видань» Житомирського державного університету імені Івана Франка за виявлені глибокі та ґрунтовні знання з предметів циклу журналістських наук та практичну діяльність у засобах масової інформації в розмірі 1000 грн.

Фундатор стипендії – член опікунської ради університету Володимир Дебой.

Стипендії призначаються рішенням дирекції Інституту на основі подання кандидатур студентів відповідними кафедрами за участю фундаторів стипендій. Стипендія може призначатися тільки студентам-відміннкам, які склали на «відмінно» не менше трьох останніх сесій поспіль.

Стипендіатами фундатора стипендії імені Василя Остапчука Володимира Дебоя упродовж останніх років стали:
2007 рік – Катерина Бистрицька;
2008 рік – Наталія Кузьо;
2009 рік – Олександр Трохимчук ;
2010 рік – Дар’я Яценко;
2011 рік – Юлія Гуз;
2012 рік – Марина Каплун.

Міський голова вшосте вручив іменну стипендію

Міський голова вшосте вручив іменну стипендію

Міський голова вшосте вручив іменну стипендію

Міський голова вшосте вручив іменну стипендію

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: