У Житомирському військкоматі прокоментували наказ міністра оборони про призов на службу офіцерів запасу » Новини Житомира
 
 


У Житомирському військкоматі прокоментували наказ міністра оборони про призов на службу офіцерів запасу

Автор: news_maker від 31-05-2017, 15:16, переглядів: 1 339

У Житомирському військкоматі прокоментували наказ міністра оборони про призов на службу офіцерів запасу

Міністр оборони України 30 травня підписав наказ про призов офіцерів запасу на військову службу до Збройних сил. Заступник військового комісара Житомирського об’єднаного військкомату Олександр Негерей повідомив, якою інформацією з цього приводу наразі володіють у військкоматі:
"Кількість майбутніх призовників нам ще не відома, проходитимуть службу вони на посадах офіцерського складу півтора роки. Призову підлягають офіцери запасу до 43 років. Це аналог військової строкової служби та можливість у подальшому залишитися у лавах Збройних сил України".

Крім того, це необхідна практика для тих, хто здобув офіцерське звання на військових кафедрах вишів:
"Ніхто не забуває про те що потрібно поповнювати лави Збройних сил України та інших військових формувань та навчати тих хто може надати користь для країни. Це бойове навчання та практика для тих, хто вчився бути військовим. Потрібно дати можливість відчути це реально, а не на кафедрі навчального закладу", – відзначає заступник керівника Житомирського об’єднаного військкомату Олександр Негерей.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: