Селище Червоне з Андрушівщини потрапило до півфіналістів конкурсу "Неймовірні села України" » Новини Житомира
 
 


Селище Червоне з Андрушівщини потрапило до півфіналістів конкурсу "Неймовірні села України"

Автор: news_maker від 6-06-2017, 12:07, переглядів: 3 475

Селище Червоне з Андрушівщини потрапило до півфіналістів конкурсу "Неймовірні села України"

Сам конкурс ставить за мету популяризувати життя в селі, сприяти взаємодії дрібного і середнього бізнесу та органів державного управління на селі для підтримки розвитку сільських територій та громад, нагадати про історико-культурну спадщину українського села. Для участі потрібно було подати анкету з обґрунтуванням, чим саме є цікавим те чи інше село.
За інформацією сайту "AgroPortal", конкурс проходить у шість етапів, в ході чого визначають двадцятку сіл-претендів, які мають відвідати члени журі та журналісти. З 16 липня по 16 серпня проходитиме онлайн-голосування на сайті AgroPortal.ua та виставлення оцінок членами експертної ради. Результати голосування та оцінки журі зведуть і підсумують, визначивши таким чином шість сіл-переможців, назви яких оприлюднять в День незалежності України, 24 серпня.
Загальний призовий фонд конкурсу складає 150 тисяч гривень, які розподілять між переможцями. Під призом мається на увазі сертифікат на певну суму з подальшою закупівлею необхідного інвентарю для села. Призовий фонд II Всеукраїнського конкурсу "Неймовірні села України 2017" між переможцями (переможцем вважається село, а не конкретна людина, яка надіслала заявку на конкурс) буде розподілено наступним чином: перше місце — 50%, друге місце — 20%, третє місце — 10% , 20%, що залишилися від загальної суми призового фонду, буде рівномірно розподілено між 4-6 місцями.
Окрім того, представникові села, що займе першу позицію, восени цього року організують навчальну поїздку до Німеччини задля обміну досвідом у сфері розвитку державного управління та коопераційного самоврядування.
Нагадаємо: онлайн-голосування стартує 16 липня, тож підтримаймо своїх!
Для довідки: конкурс проходить за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, проекту "Німецько-український агрополітичний діалог", Посольства Франції в Україні, Асоціації фермерів і приватних землевласників України, Аграрного союзу України, Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад, Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології імені М.Т. Рильського НАН України, Української асоціації активного та екологічного туризму, Науково-консультаційного центру з туризму, Асоціації гідів України та Асоціації гостинності України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: