До Дня Незалежності України в обласній лікарні планують відкрити інфарктний центр » Новини Житомира
 
 


До Дня Незалежності України в обласній лікарні планують відкрити інфарктний центр

Автор: news_maker від 7-07-2017, 19:54, переглядів: 1 118

До Дня Незалежності України в обласній лікарні планують відкрити інфарктний центр

Про це в інтерв'ю обласному телебаченню розповів голова облради Володимир Ширма. За його словами, це цілком реально, а результатом стануть сотні врятованих життів:
"Це дасть можливість, якщо, не дай Бог, людина захворіла чи в Олевську, чи в Словечно, чи в Ружині, за дві години доставити людину і врятувати їй життя в обласній лікарні. Ми на це виділили вісім мільйонів гривень і ми домовилися, що до Дня Незалежності ми це відділення відкриємо. Це дасть можливість, за словами медиків, в рік рятувати життя не менш, ніж трьохсот людей".

Наступним кроком має стати створення інсультного центру, каже голова обласної ради. Для цього необхідно суттєво більше коштів, але знайти їх потрібно:
"Ми на цей рік і на наступний беремо таке завдання. Там потреба у 50 мільйонів гривень, але сьогодні ми бачимо, що з інсультами робиться і теж дуже багато людей, на жаль, потребують такого лікування. В районних лікарнях створити це неможливо. Такий центр будемо створювати в обласній лікарні. Ми розуміємо, що наша обласна лікарня повинна відповідати вимогам третинного рівня", – зауважив голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: