На Житомирщині вже виділили майже 2 мільйони гривень на створення сучасних медіатек » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині вже виділили майже 2 мільйони гривень на створення сучасних медіатек

Автор: news_maker від 13-07-2017, 20:31, переглядів: 1 142

На Житомирщині вже виділили майже 2 мільйони гривень на створення сучасних медіатек

Про це повідомила сьогодні, 13 липня, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Лариса Шевчук.

«В області проводиться активна робота по створенню медіатек у школах. Представникам перших 25 шкіл, де планувалися роботи, надана вся інформація про проект, його мету, кошториси. У Житомирі вже виділили з місцевого бюджету майже 2 млн грн на облаштування медіатек у 6 школах», – зазначила Лариса Шевчук.

Процес створення сучасних медіатек проходить за ініціативи дружини президента Марини Порошенка та перебуває на особистому контролі голови Житомирської облдержадміністрації Ігоря Гундича.

За словами Лариси Шевчук, зараз іде активний процес у школі №28 міста Житомира.

«На цьому тижні ми відвідали 28-му школу, де роблять ремонт у приміщенні для медіатеки. Вносяться правки у проектні рішення. До 1 вересня сучасний освітній простір тут має вже запрацювати», – розповідає начальник управління освіти і науки.

Крім того, готуються до створення медіатек Гришковецька, Романівська та Хорошівська гімназії. У цих закладах створення медіатек відбуватиметься із впровадженням стандартів нової української школи та створенням простору для дітей з особливими освітніми потребами.

Перелік навчальних закладів, де на сьогодні планують створити медіатеки, можна переглянути на сайті обласної ради. Серед них є житомирські школи 28, 6, 7, 30, 34, 23.

Довідково: Медіатека – це сучасний освітній відкритий простір для дітей – маленькі стелажі, щоб діти могли дотягнутися, м’які крісла, килимки, комп’ютери, Інтернет.

На Житомирщині вже виділили майже 2 мільйони гривень на створення сучасних медіатек

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: