Селище Червоне ввійшло у фінал Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2017» » Новини Житомира
 
 


Селище Червоне ввійшло у фінал Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2017»

Автор: news_maker від 18-07-2017, 11:05, переглядів: 1 672

Селище Червоне ввійшло у фінал Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2017»

Селище Червоне ввійшло у фінал Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2017» та за кількістю онлайн-голосів займає друге місце.

Голова облдержадміністрації Ігор Гундич вже проголосував за «найсолодше селище України» та закликає жителів області підтримати наш населений пункт.

«Прошу всіх підтримати громаду селища на Всеукраїнському конкурсі «Неймовірні села України 2017». Червоне – селище з солодкою історією про розсипані вулицями цукерки, замком родини цукрових магнатів Терещенків, озером-серцем, однією із трьох у світі скульптурних композицій «Три грації», а головне – з величезними перспективами. Адже є центром ОТГ», – зазначив Ігор Гундич.

Аби проголосувати за селище Червоне, потрібно перейти на http://agroportal.ua/ua/publishing/konkurs/final-vseukrainskogo-konkursa-neveroyatnye-sela-ukrainy-2017-golosuem/.

Онлайн-голосування триватиме на сайті AgroPortal.ua до 16 серпня (включно).

Закликаємо підтримати наше Червоне та запросити друзів до голосування.

Довідково: Фінал Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2017» стартував 16 липня 2017 р. Паралельно з онлайн-голосуванням кожен член експертної ради оцінюватиме села-конкурсанти. Під час підрахунку результатів бали онлайн-голосування та оцінки експертної ради буде зведено до єдиної 50-бальної шкали. Відповідно, максимальний бал для кожного села-конкурсанта за результатами онлайн-голосування — 50, експертної ради — 50. Максимальний бал — 100.

З 16 по 23 серпня редакція AgroPortal.ua зведе воєдино всі оцінки та 24 серпня на сайті AgroPortal.ua буде оголошено переможців, дату і місце нагородження.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: