Поліцейські затримали злодія, який обкрадав офіси » Новини Житомира
 
 


Поліцейські затримали злодія, який обкрадав офіси

Автор: news_maker від 18-07-2017, 12:36, переглядів: 1 032

Поліцейські затримали злодія, який обкрадав офіси

Під час проведення досудового розслідування поліцейські встановили причетність 26-річного молодика до понад двадцяти крадіжок у Житомирі та Андрушівському районі. 8 липня парубка затримали відразу після вчинення чергового злочину. Нині він під вартою.
Уночі в м. Андрушівці відразу у трьох закладах – будинку дитячої творчості та двох магазинах - були пошкоджені металопластикові вікна та викрадені речі.
Відпрацьовуючи обставини вчинення злочинів, поліцейські уже уранці затримали парубка, причетного до них.
- Молодик із пакунками – викраденою побутовою технікою, канцелярськими товарами і навіть саморобними дитячими іграшками – саме зайшов до рейсової маршрутки у м. Житомир, - розповів Віталій Яблонський, поліцейський Андрушівського відділення. – Зрозумівши, що ми збираємось його затримати, чоловік спробував втекти через другі двері автобуса, однак марно.

У парубка, як речові докази причетності до нічних крадіжок, вилучили мультиварку, праску, засоби гігієни та інше, що він їх забрав із закладів.

У ході подальших перевірок була встановлена причетність затриманого ще до низки злочинів і в м. Житомирі.
- Вказаний чоловік нам давно знайомий, у 2011 році він притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки в обласному центрі, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – На даний час у нас наявні докази його причетності до близько півтора десятка кримінальних діянь у місті уже у червні-липні 2017 року.
Серед обікрадених, у тому числі і офіс політичної партії, де крадіжка сталася у ніч з 27 на 28 червня, а також окремі кабінети облдержадміністрації та кафе-їдальня, розташована у цьому ж приміщенні.

- Встановлені нині факти відбувались у проміжку часу з 20 червня по 8 липня, проте ми перевіряємо причетність затриманого й до інших крадіжок, схожих за способом вчинення, скоєних у попередній період, - сказав Михайло Сорока. – Як правило, затриманий «працював» уночі й обирав офіси, магазини та службові кабінети.

Досудове розслідування проводиться Андрушівським відділенням та Житомирським відділом поліції за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Підозрюваному, який нині перебуває під вартою, може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 6 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: