У Житомирі на майдані Соборному планують перекрити рух транспорту » Новини Житомира
 
 


У Житомирі на майдані Соборному планують перекрити рух транспорту

Автор: news_maker від 18-07-2017, 16:43, переглядів: 1 296

У Житомирі на майдані Соборному планують перекрити рух транспорту

Пов'язано це зі зміною схеми руху транспорту, яка має бути запроваджена з 1 серпня, повідомив на брифінгу заступник міського голови Дмитро Ткачук. На чотирьох в'їздах на майдан Соборний будуть встановлені інформаційні панно з новою схемою організації руху і найближчим часом зроблять нову розмітку:
"Розглядали кілька варіантів, один з них – виконувати роботи в нічний період, але за одну ніч такий обсяг робіт не виконувався б і це означає, що кожен ранок додавалися б нові елементи і не було б комплексної картинки. Тому прийшли до висновку, щоб перекрити рух на майдані Соборному в ніч з п'ятниці і до понеділка і цього часу достатньо підрядним організаціям, щоб здійснити дані роботи".

Розробники проекту зміни схеми кругового руху розповіли, які завдання необхідно було виконати. В першу чергу, до уваги бралась безпека руху:
"Відповідно у нас змінюються сторони заїзду за Будинок правосуддя. Якщо раніше ми заїжджали з вулиці Кафедральної і виїжджали з Рильського, нашим проектом передбачено зворотний напрямок – відповідно з вулиці Рильського заїзд за Будинок правосуддя і виїзд по вулиці Кафедральній. Таким чином ми прибираємо аварійне місце – перехрестя вулиць Рильського та Леха Качинського", – зазначив інженер Олексій Пустовіт.

Але як би якісно не була проведена підготовча робота, у водіїв напевне буде чимало запитань, особливо на перших порах. Допомогти розібратися у новій схемі обіцяють патрульні поліцейські:
"Після запровадження змін згідно даного проекту до майдану Соборного буде наближено екіпажі патрульної поліції. В разі необхідності, коли будуть виникати як у водіїв, так і в інших учасників дорожнього руху будь-які питання, наші патрульні зможуть надати обґрунтовану відповідь, як роз'яснити нові правила проїзду, так і надати безпосередню допомогу водіям", – поінформував старший інспектор Олександр Довбиш.

Додамо, що роботи по запровадженню нової схеми руху на майдані Соборному у Житомирі 1 серпня не завершаться. Дмитро Ткачук каже, що проект цей надалі вдосконалюватиметься і в перспективі буде розроблене єдине архітектурне рішення для всього майдану Соборного.



У Житомирі на майдані Соборному планують перекрити рух транспорту
У Житомирі на майдані Соборному планують перекрити рух транспорту
У Житомирі на майдані Соборному планують перекрити рух транспорту

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: