На Житомирщині викрили привласнення понад 4 мільйонів бюджетних гривень » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині викрили привласнення понад 4 мільйонів бюджетних гривень

Автор: news_maker від 21-07-2017, 19:33, переглядів: 1 354

На Житомирщині викрили привласнення понад 4 мільйонів бюджетних гривень

Як встановили податківці, службовими особами одного з товариств з обмеженою відповідальністю для формування штучного податкового кредиту були залучені фіктивні підприємства. Згаданий ланцюг був створений для постачання обладнання підприємствам, а в подальшому – для легалізації грошей. Вони мали бути отримані внаслідок завищення вартості обладнання більш ніж на чотири мільйона гривень. Всі інші обставини цієї вже кримінальної справи має з'ясувати досудове слідство. Між тим, в податковій кажуть, що вже діє система, яка дозволить вчасно виявляти формування безпідставного податкового кредиту:
"Дія системи автоматизованого моніторингу відповідності податкових накладних та коригування критеріям оцінки ступеня ризиків спрямована на те щоб упередити реєстрацію ризикових накладних, які направлені на те щоб безпідставно сформувати податковий кредит. Коли ця система запрацює у повному режимі, то ми ще на етапі реєстрації матиме можливість зупинити на етапі формування безпідставний податковий кредит",– поінформувала Тетяна Єфременко – начальник Управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем Головного управління Фіскальної служби в області.

Також вважається, що запровадження системи автоматизованого моніторингу відповідності податкових накладних має сприяти збільшенню надходжень до бюджету та детінізації економіки на Житомирщині.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: