Моніторинг систем тепло та електро мереж ОСББ можуть замовити безкоштовно » Новини Житомира
 
 


Моніторинг систем тепло та електро мереж ОСББ можуть замовити безкоштовно

Автор: news_maker від 26-07-2017, 21:15, переглядів: 1 040

Моніторинг систем тепло та електро мереж ОСББ можуть замовити безкоштовно

Перевірити якість роботи інженерних мереж теплопостачання та електропостачання в будинках ОСББ житомиряни можуть безкоштовно. Про це сьогодні повідомив представник інспекції державного енергонагляду в Житомирській області Віталій Садовській.

«Якщо ви маєте підозри, що напруга в мережі електропостачання не стабільна, звертайтесь до нас. Ми маємо спеціальну техніку, є у нас фахівці, які проведуть обстеження, і дадуть вам достовірну інформацію», - розповів Віталій Садовський, начальник відділу енергетичного нагляду інспекції державного енергонагляду в Житомирській області, на нараді із головами ОСББ в міськраді, сьогодні, 26 липня.

Спеціальне обладнання встановлюється на існуючі мережі будинку на 24 години, і аналізують рівень напруги. Потім в графічному виражені можна побачити перепади в мережі. Посадовець запевнив, що всі дослідження є повністю безкоштовні.

«Також можна провести і моніторинг системи опалення. Це потрібно для подальших судових справ, якщо трапляться перебої у постачанні ресурсів», - підтримав колегу Олександр Фещенко, заступник Житомирського міського голови.

Для голів ОСББ така можливість аналізу стану мереж є важливою, адже на сьогодні 12 об'єднань співвласників будинків намагаються отримати кредити на енергоефективні заходи.

«Важливо розуміти, у якому стані мережі будинку, щоб чітко визначити першочерговість ремонтних робіт. Такий моніторинг дозволяє побачити всю картину стану мереж», - ділиться роздумами Олена Кучерук, голова ОСББ.

Інспекція з державного енергонагляду знаходиться на вулиці Старовільській 2, звертатись за можливістю моніторингу систем можна, як в письмовому, так і в електронному режимі. Більш детальна інформація розміщена на сайті установи: https://den.energy.gov.ua.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: