Діти учасників АТО відправилися на відпочинок в Грузію » Новини Житомира
 
 


Діти учасників АТО відправилися на відпочинок в Грузію

Автор: news_maker від 27-07-2017, 15:40, переглядів: 1 230

Діти учасників АТО відправилися на відпочинок в Грузію

Грузинське місто Кутаїсі, місто-побратим Житомира, 27 липня прийме делегацію у складі 25 дітей житомирян, учасників АТО для відпочинку та оздоровлення.

В реабілітаційному таборі в місті Урекі маленькі житомиряни відпочиватимуть разом з дітьми з міста Кутаїсі. Цей проект дозволить дітям двох міст-побратимів посилити ті дружні стосунки, які тривають між міста протягом тривалого часу.

«Декілька місяців тому ми відвідували Кутаїсі з робочим візитом, - каже Житомирський міський голова Сергій Сухомлин. - В Кутаїсі ми домовились, що наші житомирські дітки полетять відпочивати у Грузію. Усі витрати на себе бере приймаюча сторона. Житомирська міська рада оплатила лише переліт маленьких житомирян».

Програма відпочинку включатиме в себе, окрім розважальних заходів, оздоровчі, реабілітаційні та психологічні напрямки. Діти пройдуть медичне обстеження в провідних клініках міста Кутаїсі.

Сьогодні вночі ви будете у чудовій країні – Грузії. Передайте слова вдячності нашим грузинським друзям за цю підтримку. Переконаний що ці дні у Грузії будуть одні з найяскравіших у вашому житті. Набирайтеся здоров’я та вражень. Ви на собі відчуте тепло з яким грузини ставляться до українців», - сказав Сергій Сухомлин під час зустрічі з дітьми та їх батьками.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: