У Коростені вперше пройшов турнір з пляжної боротьби » Новини Житомира
 
 


У Коростені вперше пройшов турнір з пляжної боротьби

Автор: news_maker від 2-08-2017, 15:55, переглядів: 1 820

У Коростені вперше пройшов турнір з пляжної боротьби

На березі річки Уж організатори облаштували спеціальний майданчик на якому усі охочі Коростенці та гості міста мали можливість випробувати себе у турнірі з пляжної боротьби. Активно до організації змагань долучився тренер Коростенської філії Житомирської ДЮСШ з боротьби Богдан Гулаков:
"Хочу сказати, що пляжна боротьба – це прекрасний і доступний вид спорту. В ньому може кожен приймати участь і не важливо, яким видом єдиноборств ви займаєтесь. Можна приходити, записуватись, отримувати подарунки, задоволення та прекрасно проводити час".

Турнір проходив серед дітей (у категоріях хлопці і дівчата) та дорослих. Переможці змагань, за перші, другі та треті місця, отримували цінні подарунки. Діти мали можливість виграти піцу, колу, ящик морозива та грошову винагороду. А ось для головного переможця змагань серед дорослих подарунок був дещо оригінальнішим – справжній баран. Чому організатори вибрали саме таку нагороду, журналістам місцевого телебачення "Коростень TV" розповів міський голова Коростеня Володимир Москаленко:
"Ми завжди вільну та класичну боротьбу прив'язуємо до середньої Азії, Кавказу, а там, як правило, такі призи є. Тому ми подумали, що за перше місце серед дорослих ми подаруємо барана. У Житомирській області такого турніру ще ніде не проходило".

Переможцем серед дорослих та володарем барана став Вадим Кутишенко, який вже багато років професійно займається вільною боротьбою:
"Я вважаю, що це дуже хороша ідея. Я дуже щасливий, що він в нас проводиться. Тут найголовніше не поборотися, а отримати задоволення. Мені ця ідея дуже подобається. У вільній боротьбі я вже 11 років. Нині я маю звання чемпіона України".

Переможцями першого на Житомирщині турніру з пляжної боротьби серед дітей стали Ірина Дорошенко та Дмитро Васюк.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: