До Дня міста в Житомирі вдруге проведуть Космічний напівмарафон – триває реєстрація » Новини Житомира
 
 


До Дня міста в Житомирі вдруге проведуть Космічний напівмарафон – триває реєстрація

Автор: news_maker від 16-08-2017, 10:18, переглядів: 1 194

До Дня міста в Житомирі вдруге проведуть Космічний напівмарафон – триває реєстрація

Спортивне свято пройде в Житомирі 10 вересня. Цьогоріч організатори очікують значно більшу кількість учасників, ніж минулого напівмарафону. На житомирян та гостей міста, окрім традиційних забігів, очікує багато цікавих локацій: спортивне містечко, ярмарок спорту, благодійна лотерея, конкурси та розваги.
Дистанції Космічного напівмарафону залишаються незмінними. Найвитриваліші бігуни зможуть випробувати себе на головному маршруті в 21,1 кілометрів. На цей забіг вже зареєструвалося 80 учасників, повідомляє прес-служба Житомирської міськради.
Також можна спробувати себе у дистанції на п'ять кілометрів. Щодо цього маршруту, то організатори пропонують учасникам проявити там свою креативність. У європейських країнах, де біг є не тільки оздоровчим заходом, а й певною мірою національною ідеєю, багато спортсменів долають кілометри, одягнувши на себе веселі карнавальні костюми. Деякі люди беруть участь в цьому дійстві заради задоволення, інші – біжать на підтримку благодійних ідей і акцій, намагаючись привернути увагу до певних проблем суспільства. Тому начальник управління сім'ї, молоді та спорту міськради Ірина Ковальчук запрошує веселих, молодих та небайдужих бігунів на дистанцію 5 кілометрів одягнути якийсь яскравий костюм чи щось оригінальне. Найкреативніших – обіцяють винагородити.
Інша дистанція (2,5 кілометри) має назву "корпоративний забіг". Там зможуть позмагатися фірми, компанії та різні організації. Для дітей від 8 до 12 років передбачено забіг на 300 метрів. А для ще менших приготували дистанцію на 100 метрів. Участь дітей у спортивному святі безкоштовна.
Грошовий внесок дорослих залежить від маршруту – від 150 до 200 гривень.
Важливо, що на дистанцію учасники допускаються лише за наявності довідки про стан здоров'я. Її можна отримати у свого дільничного лікаря або в Обласному центрі здоров'я та спортивної медицини за адресою вулиця Перемоги, 10-а у 407 та 410 кабінетах.
Зареєструватися на Космічний напівмарафон можна на офіційному сайті заходу.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: