Прокуратура вивчить законність надання дозвільних документів на спорудження автозаправки у Житомирі » Новини Житомира
 
 


Прокуратура вивчить законність надання дозвільних документів на спорудження автозаправки у Житомирі

Автор: news_maker від 2-09-2017, 20:22, переглядів: 1 159

Прокуратура вивчить законність надання дозвільних документів на спорудження автозаправки у Житомирі

Будівництво автомобільної заправної станції на земельній ділянці за адресою проспект Незалежності, 29 у Житомирі викликало хвилю занепокоєння щодо екологічної безпеки об’єкта у місцевих жителів, які мешкають у неподалік розміщених житлових будинках.
У п’ятницю, 1 вересня 2017 року, керівництво Житомирської місцевої прокуратури зустрілося із представниками місцевої громади, які звернулися із заявою щодо законності такого будівництва.
З метою встановлення наявності усіх передбачених чинним законодавством дозвільних документів на спорудження об’єкта підвищеної небезпеки у центрі міста, Житомирською місцевою прокуратурою вирішується питання про витребування у відповідних установах та органах місцевого самоврядування належних дозволів.
Зокрема, готуються запити до Житомирської міської ради та низки регіональних установ: Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції, Державної архітектурно-будівельної інспекції України, Державної екологічної інспекції, Управління Держгеокадастру, Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Управління Державної служби України з питань праці.
Після одержання відповідних офіційних документів місцевою прокуратурою буде вивчено законність надання усіх дозволів та надано юридичну оцінку для прийняття відповідного рішення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: