На Житомирщині затримано хабарника з архітектурно-будівельної інспекції » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині затримано хабарника з архітектурно-будівельної інспекції

Автор: news_maker від 16-03-2016, 18:09, переглядів: 1 223

На Житомирщині затримано хабарника з архітектурно-будівельної інспекції

За непритягнення особи до адмінвідповідальності головний інспектор відділу Управління державної архітектурно-будівельної інспекції вимагав та отримав 2 тисячі гривень неправомірної винагороди.

16 березня, працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції та прокуратури Житомирської області затримали 45-річного посадовця під час отримання хабара.
За не складання адміністративного протоколу та не притягнення до відповідальності посадовець вимагав від громадянина 2 тисячі гривень "вдячності". За дану суму контролер закрив очі на виявлені ним правопорушення.

На даний час вирішується питання обрання відносно головного інспектора відділу Управління державної архітектурно-будівельної інспекції міри запобіжного заходу.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 14, ч.3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
Посадовцю загрожує позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: