Прокуратура розпочала провадження за фактом закриття Корчацької школи » Новини Житомира
 
 


Прокуратура розпочала провадження за фактом закриття Корчацької школи

Автор: news_maker від 4-09-2017, 19:55, переглядів: 1 489

Прокуратура розпочала провадження за фактом закриття Корчацької школи

Житомирською місцевою прокуратурою, 1.09.2017 внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про невиконання посадовими особами Тетерівської сільської ради судового рішення, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 382 КК України.
Установлено, що посадові особи Тетерівської сільської ради Житомирського району умисно не виконують ухвалу Житомирського районного суду, прийняту для забезпечення розгляду позову щодо зупинення рішення 23 сесії Тетерівської сільської ради від 12.04.2017 року про ліквідацію Корчацької загальноосвітньої школи.
Досудове розслідування проводить районне відділення поліції Житомирського відділу поліції ГУНП в області, процесуальне керівництво здійснює Житомирська місцева прокуратура.
Нагадаємо, що Тетерівська сільська рада у квітні цього року прийняла рішення «Про ліквідацію Корчацької ЗОШ І-ІІ ступеня», що викликало у місцевої громади хвилю протестів.
Місцевою громадою було заявлено до суду позов про визнання незаконним та скасування цього рішення. З метою захисту інтересів держави та територіальної громади, Житомирською місцевою прокуратурою здійснено вступ у зазначену справу.
Житомирським районним судом, з метою забезпечення розгляду позову, у травні 2017 року винесено ухвалу про зупинення рішення сесії сільської ради щодо закриття школи.
Проте посадові особи Тетерівської сільської ради не виконали рішення суду, та, прийшовши 1 вересня до школи, повідомили дітям і батькам про закриття навчального закладу.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: