У Коростені чоловік підпалив 3 автомобілі » Новини Житомира
 
 


У Коростені чоловік підпалив 3 автомобілі

Автор: news_maker від 11-09-2017, 20:15, переглядів: 1 259

У Коростені чоловік підпалив 3 автомобілі

9 вересня у м. Коростені поліцейські затримали нетверезого чоловіка, який підпалив автомобілі, щоб знищити сліди вчиненого ним попереднього злочину – крадіжок із салонів цих машин. Розпочато кримінальне провадження.
Близько 15 години до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць райцентру сталося загоряння трьох автомобілів.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що вогнем пошкоджено салони автівок «Skoda Octavia», «Audi Q7» та «Кіa Cerato», які власники залишили неподалік залізничної колії. Також під час огляду виявили, що у всіх трьох машинах розбите віконне скло однієї з дверцят. За висновком фахівців, можливою причиною пожежі міг бути підпал.

Під час перевірки цих відомостей поліцейським допомогли місцеві жителі, які бачили невідомого молодика, що крутився біля автівок. А окремі з людей навіть сфотографували його.
Уже за чверть години правоохоронці розшукали підозрілого чоловіка. Ним виявився 19-річний раніше судимий житель райцентру, який перебував у нетверезому стані. Як з’ясувалося, молодик відпочивав разом з компанією товаришів. Чому і як опинився біля чужих автівок, чітко пояснити він не зміг. Однак зізнався, що причетний до пожежі. Таким чином він вирішив приховати сліди іншого злочину. Як виявилося, порозбивавши вікна у машинах він викрав звідти належні власникам речі.

Як повідомив начальник Коростенського відділу поліції Олександр Гайовий, за вказаними фактами розпочато кримінальне провадження одразу за двома статтями Кримінального кодексу України – ч.1 ст.185 (Крадіжка) та ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна). Досудове розслідування триває.

У Коростені чоловік підпалив 3 автомобілі
У Коростені чоловік підпалив 3 автомобілі
У Коростені чоловік підпалив 3 автомобілі
У Коростені чоловік підпалив 3 автомобілі

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: